21 december 2007

Indeling De B♂ys


De B♂ys zijn ingedeeld in de derde divisie groep 1 samen met degradant tweede divisie GTTC, derde divisie clubs Rega 1(3), Hutaf 1(4), Trias 2 (2) en promovendus DTS 1. Tussen haakjes de klasseringen in de herfstcompetitie.
DTS werd kampioen in de hoofdklasse 1 Oost en won de promotiewedstrijd tegen de kampioen van hoofdklasse 2, HTTV, met Michel Offringa in de gelederen.

Toch geen makkelijke indeling met drie teams die voor het kampioenschap zullen gaan:
GTTC komt in een kompleet nieuwe opstelling met kopmannen Pieter Danes(50%) en Jan de Haan(66%) en de broekjes Sjoerd v/d Steen(40%) en Hugo Beute(60%).
Trias 2 valt zeker niet te onderschatten als ze in dezelfde opstelling als vorig jaar komen. Omdat hun eerste team ook derde divisie speelt kunnen ze de teams natuurlijk door elkaar gaan gooien. Als er niets verandert spelen M de Boer(76%), R Gerritsen(69%), Stefan Serano(66%) en B van Prickartz(16%).
Rega, met een kopman die weinig zal verliezen in de derde divisie, M Laroo(82%). De andere spelers zijn aan elkaar gewaagd, te weten: M Hendriksen(56%), R Luyer(47%) en G Jansen(43%).

Met de andere twee teams zullen de B♂ys vermoedelijk strijden voor klassebehoud.
Hutaf werd vorig jaar vierde. Dus klassebehoud met de billen dichtgeknepen. Rishi Jurawan(60%), T Leijser(56%) en P H F Beumer(29%) zullen ook dit jaar weer alles uit de kast moeten halen om hun hoofd boven water te houden.
DTS is de andere promovendus en speelt met B Schukkink(85%), T J M Coenen(70%), B Wachtmeester(58%) en K Reuver(29%). Deze percentages zijn natuurlijk behaald in de Hoofdklasse.
De B♂ys zullen aan aantreden met Gert Stulp, Harry Kruizenga, Stefan v/d Boom en Luciën Halsema. De eerste wedstrijd is op 9-2 met uit tegen Hutaf, de eerste thuiswedstrijd (in Middelstum!) is de derby tegen GTTC op 16-2.
De Frater wenst de B♂ys veel succes bij hun rentree in de landelijke competitie.

Op de foto Luciën met nieuwe aanwinst Gert Stulp.

Geen opmerkingen: