20 november 2007

Wildplasser plat met pepperspray


Na het echec met de Hells Angels heeft de Hermandad zich nu op een andere gevaarlijke criminele groep uit de samenkleving gestort: de wildplassers m/v.
Dat dit niet zonder gevaar is mag blijken uit de kop van een artikel uit het Nieuwsblad van het Noorden. Het ging over een jongeheer die duidelijk de weg kwijt was in de Groninger binnenstad. Nadat oom agent zijn baasje hierop aansprak nam baasje de benen met alles wat ertussen hing, dit tot ongenoegen van de agent, die de hulp van zijn collega's inriep. Met zijn vieren lukte het vervolgens nog niet om het duo(jonge- en oudeheer) staande te houden, maar na een welgemikt shot pepperspray gingen beiden toch om. Applaus!
Weer een staatsgevaarlijk individu van de straat gehaald en kon de verdachte zijn plas in de politiecel afmaken. De wereld is er weer een stuk veiliger op geworden.
Ik denk er het mijne van, zo ook bij de grootscheepse razzia's tegen de onverlichte fietsers.
Scoren mannen, heeft justitie gezegd. Meer boetes uitschrijven! Jaarquota's halen, zo niet, volgen er maatregelen!
Ja, als je de grote vissen niet kan pakken moet je bij de kleine beginnen.
Of, wie het kleine niet eert...........

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Frater,

Wild plassen is gewoon een soort internationale sport, die practisch gezien nooit is te verbieden. Buiten de "bewoonde wereld" is het sowieso geen probleem, mits het niet al te opzichtig wordt uitgevoerd.

Wel altijd oppassen dat de schoenen droog blijven, wat soms een kunst is bij tegenwind of sterke turbulentie aan de grond.

Keizer Wilhelm

Anoniem zei

Herr Kaiser Wilhelm,
Auch in Deutschland ist freipinkelen sehr beliebt.
Ich moechte Sie dan auch versuchen den Zug so bald wie moeglich wieder zuruck zu nehmen.
Auf wiederschnitzel

Frater Venerius

Anoniem zei

Homo sapiens non urinat in ventum!