26 november 2007

B♂ys 2 kampioen, B♂ys 1 nog even wachten

Het tweede team van de B♂ys is vrijdagavond op hun sloffen kampioen geworden in de eerste klasse. De jongeheren traden slechts met twee spelers (Richard Roossien en Lex Bruijn) aan. Mr. de B♂ys, Jan Brouwer, kon er wegens ziekte niet bij zijn. Beterschap Jan.
Met zijn tweeën waren ze echter veel te sterk voor het trio Schultz, Agafanov en Zwama van Messcherschmid Pallet 5, uitslag 7-3!! Ook namens de frater proficiat!


Het eerste team bestaande uit Harry Kruizenga(3), Stefan v/d Boom(2) en Lucien Halsema(1),speelde tegen FTTC 2, dat met een invaller kwam en won uiteindelijk met 6-4.
De Friezen, bestaande uit Heeres, good old Bosma en Hoekstra (team 3) vochten of klassebehoud ervan afhing. Vooral invaller Hoekstra maakte indruk met 2 overwinnigen op Stefan en Lucien. Daar de andere concurrent Reflex '65, met 8-2 won van Ready, moeten ze hun kampioensfeest nog een week uitstellen.

De stand in de promotiepoule is met nog een wedstrijd te spelen alsvolgt:

De Boys 1 9 61
Reflex '65 1 9 54
FTTC 2 9 53
Ready 1 9 39

Vrijdag 30-11 spelen de B♂ys de laatste werdstrijd tegen Reflex '65. Met een voorsprong van 7 punten, het verlies in de uitwedstrijd en ervan uitgaande dat FTTC met 10-0 van Ready kan winnen, zijn 2 punten voldoende.

Foto: Harry Kruizenga(zittend) en Jan Brouwer.





Geen opmerkingen: