14 januari 2009

Saoedi-Arabië, een walhalla voor pederasten?


Wel als het aan groot-moefti Sheik Abdul-Aziz bin Baz ligt.

"Het is prima dat tienjarige meisjes kunnen trouwen", zegt de hoogste islamitische geestelijke van Saoedi-Arabië, groot-moefti Sheik Abdul-Aziz bin Baz. "Wie zegt dat ze daar te jong voor zijn, doet die meisjes tekort", meldde de krant Al-Hayat maandag.
Daarnaast liet de groot-moefti weten dat diegenen die vinden dat vrouwen niet voor hun 25ste moeten trouwen zich op het slechte pad bevinden. De groot-moefti deed zijn uitspraken op het moment dat mensenrechtenorganisaties alles op alles zetten om huwelijken met zeer jonge meisjes te voorkomen. De organisaties verzoeken de regering met klem de huwelijksgerechtigde leeftijd te verhogen. De Nationale Mensenrechtencommissie van de regering veroordeelde zondag huwelijken met jonge meisjes en noemde ze een 'onmenselijke schending'.
Bron Spitsnieuws.nl

Eigenlijk is het nogal logisch dat de huwbare vrouwen steeds jonger worden in een land waar polygamie hoogtij viert en scheidingen niet echt bespreekbaar zijn. Alle vrouwen van, pak ze beet, 16 jaar en ouder zijn reeds getrouwd en wil je als Arabier nog een extra mokkel erbij, dan zal je die toch echt op de lagere school moeten gaan zoeken.
De profeet deed het hun al voor met zijn kindvrouwtje Aïsha, dus er is geen vuiltje aan de lucht toch? Je kunt nu eenmaal niet je hele leven met de moeders van je kinderen blijven neuken. Nee, vers bloed moet en zal er komen en deze keer niet uit de schapenkudde.
Met de zegening van de groot-moefti, zal over een jaar of 10 geen meisje meer over zijn op de lagere school en is meteen ook het probleem van ontwikkelde vrouwen, een groot gevaar in het oerconservatieve Saoedi-Arabië, bij deze opgelost.
Twee vliegen in een klap als het ware, groot kinderliefhebber Abdul-Aziz bin Baz zij dank!

Overigens zal het geen geschikt land zijn voor Nederlandse hopmannen en andere kindervrienden, want het bovenvermelde geldt alleen voor moslimmannen die willen trouwen en in het bezit zijn van een bruidsschat.
Onze Thailandvaarders zouden wel eens van een koude kermis terug kunnen komen, of nog waarschijnlijker, niet meer terug kunnen komen. Nou ja, in een kistje misschien.
Eigenlijk in twee kistjes, een voor het lichaam en een voor het hoofd.
Inshallah.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ies koeltoer!