06 januari 2009

Kritiekcrisis op Aruba




Geen oliecrisis dit keer, ook geen kredietcrisis maar op Aruba heerst een ware kritiekcrisis, ontketend door onze PVV-parlementariër Hero Brinkman.
De heer Brinkman verblijft op dit moment met een delegatie uit Nederland op Aruba, om de toekomst van het eiland te bespreken. Tenminste dat was de bedoeling, ware het niet dat de Arubaanse ministers en de premier het overleg boycotten omdat Brinkman in het verleden meermalen gezegd heeft dat de Antillen een corrupte boevenbende zijn, wat Nederland zo snel mogelijk kwijt moet raken, desnoods via een advertentie op marktplaats.nl.
Wat Hero verwoorde is niets anders dan wat de hele wereld, behalve de Antillen zelf, over dit deel van het koninkrijk vindt.
Waar elders ter wereld, de bananenrepublieken en China uitgezonderd, worden moordenaars met een vader als rechter in opleiding, vrijgesteld van vervolging door de hoogste politiebaas ter plaatse.
Waar anders ter wereld, Columbia eo, Suriname, de Dominicaanse Republiek, Sint Maarten en Curaçao uitgezonderd, zaten de vliegtuigen voor meer dan de helft vol met cocaïnesmokkelaars.
Waar anders ter wereld, de andere Antilliaanse eilanden uitgezonderd, werden criminele jongeren met een enkeltje Nederland en financiële bonus op zak op het vliegtuig gezet, teneinde hun eigen criminaliteitsstatistieken omlaag te drukken.

Dan moet je als Arubaan toch wel de visuele capaciteiten ter grote van Stevie Wonder hebben, om wanbeleid en corruptie niet te ontwaarden. Als er dan ook nog iemand die niet stekeblind is dit publiekelijk maakt, moet je hem natuurlijk aan het kruis nagelen en beslist NIET de hand in eigen boezem steken. Of niet beste Antilliaanse landgenoten?
Op Curaçao liep het halve eiland met Jodensterren rond om de Nederlandse delegatie kenbaar te maken dat ze zich gediscrimineerd voelen, niet gehinderd door enig historisch besef aangaande de Holocaust. Op Aruba gaan ze zelfs nog een stapje verder en bedreigen ze dhr. Brinkman zelfs uit monde van de chef protocol van het eiland Eric Brete. Dat deze brulaap niet alleen stond in zijn mening mag blijken uit het feit dat vervolgens de Arubaanse premier en enkele van haar ministers hun toespraken ter verwelkoming van de Nederlandse delegatie hadden afgezegd. Een niet erg volwassen en coöperatieve houding, als u het mij vraagt.

Ik sta dan ook volledig achter de publiekelijke veiling van deze piratennesten, incluis hun al geëmigreerde eilandgenoten die hier in Nederland de boel vrolijk verder verzieken.
Het zal de Nederlandse staat niet alleen handen vol geld opleveren aan de verkoop, ook worden miljoenen bespaard op uitkeringen die niet meer uitbetaald hoeven te worden, miljoenen besparingen op justitie en maatschappelijk werk, idem voor de marinepatrouilles en wat te denken van tienduizenden woningen die weer beschikbaar komen.
Het nadeel is dat we niet meer in eigen land op een Caribische vakantie kunnen en de cocaïneprijzen de pan uit zullen reizen, wat zal leiden tot meer (auto)inbraken en berovingen.
Ach dat moet de politie dan toch wel aankunnen als ze eenmaal van al die Antilliaanse criminelen afzijn.


Foto: Chef protocol Eric Brete nog net niet op de vuist met Hero Brinkman

6 opmerkingen:

de Frater zei

De Frater leest net het volgende op spitsnieus.nl :

Brete zou Brinkman zo weer bedreigen
Spijt van de bedreiging van PVV-Kamerlid Brinkman heeft Eric Brete op de Antillen niet. 'Ik ben een echte, macho Arubaan die zijn land verdedigt. '

Dat zei de officiële chef protocol van Aruba tegen de Amigoe.

Brete over Brinkman: 'Als iemand alle Arubanen op de Amerikaanse televisie corrupt noem, dan moet ik toch voor ze opkomen.'
Brinkman doet geen aangifte tegen de man die gisteren met hem op de vuist dreigde te gaan.


Zit die man wel op de juiste functie?????????

Wees gegroet,
de Frater

Anoniem zei

>>Ik sta dan ook volledig achter de publiekelijke veiling van deze piratennesten, incluis hun al geëmigreerde eilandgenoten die hier in Nederland de boel vrolijk verder verzieken.<<< Helemaal mee eens en wel zo snel mogelijk. Alhoewel , het geld wat de NL-schatkist ermee bespaart zal ook in no_time weer verdwijnen door de graaiers in Den_Haag en de bestuurders van provinciale staten die momenteel de grote bedrijven van NL in de uitverkoop zetten. "Overname Essent biedt consument voordelen'"
http://www.brabantsdagblad.nl/algemeen/economie/essent/4333650/Overname-Essent-biedt-consument-voordelen.ece


Weest gegroet en mijn complimenten met uw blog heer Venerius


Lucius

de Frater zei

i.d.d er is in het verleden nog nooit geld bespaard t.b.v. of voor het gepeupel en wat die voordelen voor de consument zullen zijn door de verkoop van Essent, is mij ook een vraag. De laatste keer dat wij gas van de Duitsers kregen was toch in de oorlogsjaren in Birkenau en daar spreken we tot heden ten dagen nog schande over.
Nee die overname belooft niet veel goeds

Wees gegroet,
Frater Venerius

Anoniem zei

Het verleden met de Duitsers lijkt me nu lang genoeg geleden heer Venerius. Om daar nu weer over te beginnen lijkt me niet goed en bovendien wat de Nederlanders in een ver verleden hebben gedaan, en daar bedoel ik bv het VOC mee , de club waar Balkellende zo vol over is, daar lusten de honden ook geen brood van.

Weest gegroet,
Lucius

Anoniem zei

Oude artikel maar: Aruba hoort allang niet tot de antillen de antillen bestaan binnenkort niet meer maar Aruba behoort al tientallen jaren niet meer tot de Antillen, je gaat ook geen Belgen Nederlanders noemen?

de Frater zei

Beste anoniem,

laat de Frater u eens even stevig wakker schudden.
De Antillen bestonden al eeuwen voor uw geboorte en zullen ook nog eeuwen na uw dood bestaan. Waarschijnlijk bent u het laatste reeds geruime tijd.

Of de Antillen nog lang met Nederland verbonden zullen zijn, is een ander verhaal.
Wat de Belgen, iets wat m.i. nog nooit bestaan heeft, betreft kunnen wij van de Vlamingen binnen afzienbare tijd een verzoeningspoging verwachten en vanaf dat moment heten ze gewoon weer Nederlanders.

Wees gegroet
de Frater