14 januari 2010

De Paddosexueel


De paddosexueel is een uiterst exhibitionistisch ingestelde specimen afkomstig uit de kabouterfamilie, verkregen na jarenlange zorgvuldige inteelt in katholieke Zuid Nederlandse en Belgische gemeenschappen met een maximum van 100 zielen. Echter door de overvloedige sneeuwval van de laatste weken kan hij het spoor kwijtgeraakt zijn en zijn territorium uitgebreid hebben tot in Noord Nederland.
Wij kunnen hem voornamelijk aantreffen in de directe nabijheid van kinderspeelplaatsen, basisscholen, knikkerverenigingen en zwembaden, waar hij zich tegoed doet aan de amanita muscaria, de psilocybe semilanceata en ongedoopte kinderen.
Hij is duidelijk herkenbaar aan zijn ietwat dommig, ongeschoren uiterlijk in combinatie met een immer zichtbaar klokkenspel.
Mensen hoedt u voor deze vermeende kindervriend. Ondanks zijn naïef vriendelijk aandoende voorkomen zal hij het niet nalaten voltallige kinderscharen financieel en emotioneel te misbruiken.
Heeft u hem bij u in de buurt waargenomen, zoek geen contact en voer hem beslist niet, maar bel direct ‘Meldt Paddosexuelen anoniem’.

Wees gegroet en blijf waakzaam
Frater Venerius

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Frater, is dit niet de loverboy van die KKK meiden?

de Frater zei

Misschien is het wel de grootdraak zonder zijn traditionele witte mijter.

wees gegroet
de Frater

Anoniem zei

Zeg eens goede man, wij van de partij vragen ons af wanneer de Frater zijn blog voortzet. Daar het al geruime tijd geleden is dat u voor het laatst in uw internet dagboek heeft geschreven. Of heeft de Sonja Bakker straat het te druk met het opvoeden van de Balkonia in wording?

de Frater zei

Ja Fritz, de schrijfactiviteiten staan idd op een wel zeer laag pitje. Zo ook de ontwikkeling van den balkonia, vervloekt nog aan toe!
Veel tijd gaat zitten in mijn voorjaarsmoeheid [waar die eerst zat in het overleven van de winter ;-)], mijn opvoedkundige en secretariele bezigheden bij den ttv Vinkhuizen, mijn Job, het corrigeren van probleemnegers in de Sonja Bakkerstraat, en het verwerken van zeer grote hoeveelheden, uit strooptochten verkregen, Deutsche Weinbrand [daar weet Zwaantinus alles van].
Niet dat de laatste twee onaangenaam zijn, het leverde mij bijvoorbeeld de niet onverdienstelijke bijnaam 'Negermepper' op.
De betreffende overlastveroorzaker hield er een kortstondige amnesia en een flinke buil op zijn hersenloze kokosnoot aan over.
Het maakte hem nu iig een stuk herkenbaarder onder zijn capuchon-vermomming.

De Frater kan u complimenteren met de nieuwe partijsite en de hieruit voortvloeiende [hernieuwde] schrijfimpulsen.
Verandering van spijs doet eten!
Elke ochtend, na de obligatore shit shower shave, staat mijn vaste bezoek aan de website van de Fritzpartij op het programma, om den dag friz te beginnen.

Gaat zo door en wees gegroet
Frater Venerius

Anoniem zei

Dat is goed om te horen. Wel jammer van die voorjaarsmoeheid in combinatie met langzaam groeiende Balkonia. Misschien kunt u die voorjaarsmoeheid er wel uit tafeltennissen.

Ik heb ook wel eens gehoord dat men doorgaans niet al te fit voor de dag komt als van de brandewijn een dagelijkse gewoonte wordt gemaakt.

Maar dat mag u voor uzelf bepalen.

Ik ga in ieder geval door met schrijven zolang ik in mijn ogen leuke en interessante dingen kan vinden.

M.v.g,
Fritz