02 januari 2010

Somaliër pleegt aanslag op Kurt Westergaard


Geschrokken maar niet verbaast vernam de Frater vandaag dat een Somalische man, ritueel gewapend met een bijl en mes, de cartoonist Westergaard probeerde te vermoorden.
Het lezen en schrijven amper machtig, moet deze khatkauwer zich natuurlijk tot tekeningen en plaatjes beperken om daarin eventuele aanvallen op zijn profeet te ontwaren en vervolgens, geheel volgens achterlijke Islamgebruiken, hierop shariagerecht te reageren. Het was trouwens al de tweede keer dat een Islamietje met lange tenen een aanslag op de 74-jarige Deen pleegde.
Nee niets verbaast de Frater nog als het om Islamitische schapen- en geitenhoeders gaat.
Nog geen maand geleden werd hijzelf, terugkomend van tafeltennistraining, voor zijn deur aangevallen door een Somaliër. Dit nadat de Frater de achtenloze overstekende oost-Afrikaan bellend waarschuwde dat hij eraan kwam op de fiets, waarop de zeerover-zonder-boot al vloekend en tierend achter hem aan rende.
Was het omdat de Frater katholiek is of omdat hij de zelfmoordpoging van de Somaliër verijdelde, wij zullen het nooit weten. Door een krachtige mep met zijn fietsslot bracht hij de aanvaller het zwijgen toe, die vervolgens vredig een slaapje op de stoep ging doen. De klap was blijkbaar niet hard genoeg, want toen de Frater na 10 minuten een kijkje buiten ging nemen om zich ervan te verzekeren dat de aanvaller ook daadwerkelijk morsdood was, was de vogel gevlogen.

Harde maatregelen blijken een bittere noodzaak om u tegen deze vormen van fundamenteel ongeletterde waanzin te wapenen.
Voorlopige stand van zaken:
De Frater versus Somalische schapenhoeder 1-0
Kurt Westergaard versus Islamfascisme 3-0

Wees gegroet en blijf waakzaam!
Frater Venerius

1 opmerking:

Anoniem zei

Een gezegend nieuwjaar Frater.
U behoeft geen bijl of mes want uw pen is velen malen scherper!

Bratko